SPECIALIZE IN STERILIZATION • FOCUS ON HIGH-END

DTS deltager i Nürnberg International Pet Machinery Exhibition og ser frem til at møde dig!

Vi er glade for at kunne meddele, at DTS vil deltage i en kommende udstilling i Saudi-Arabien, vores standnummer er Hal A2-32, som er sat til at finde sted mellem den 30. april og den 2. maj 2024. Vi inviterer dig hjerteligt til at deltage i denne begivenhed og besøg vores stand for at lære mere om vores nyeste produkter og tjenester.

Vores team har arbejdet utrætteligt på at forberede sig til denne udstilling, og vi er glade for at fremvise nogle af vores mest innovative og unikke tilbud under begivenheden.Vi tror på, at denne udstilling vil give os en fantastisk mulighed for at udvide vores brandtilstedeværelse, skabe forbindelse til potentielle partnere og netværke med brancheeksperter fra hele verden.

På vores stand har du mulighed for at engagere dig med vores kyndige personale, som vil være klar til at give ekspert vejledning og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.Fra at vise vores nyeste produkttilbud til at dele indsigt og erfaringer fra vores mange års erfaring i branchen, er vi overbeviste om, at du vil finde vores teams ekspertise og indsigt uvurderlig.

Tak og med venlig hilsen.

et billede

Indlægstid: maj-07-2024